Βιογραφικό

H Rosa Bartolotta  ξεκίνησε τη καριέρα της ως ελεύθερος επαγγελματίας το 2006 σε συνεργασία με το γραφείο της Μαρίας Κούτσια αρχιτέκτονα μηχανικού με μεγάλη εμπειρία, σε καινοτόμες μελέτες κτιριακών έργων διακεκριμένες για τη στόχευση τους σε ζητήματα καλύτερης δυνατής διαβίωσης του ανθρώπου στο χώρο.

Από το 2006 έως και σήμερα, η Rosa Bartolotta όντας άρτια καταρτισμένη ως Απόφοιτος Ανώτατης Πολυτεχνικής Σχολής και μελετήτρια έργων του Δημοσίου, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής.

Η βασική ιδέα της Αρχιτεκτονικής της, είναι η τέχνη της ικανοποίησης των ανθρωπίνων αναγκών στο χώρο. Η μέθοδος που υιοθετεί στοχεύει στη λειτουργικότητα, στην εργονομία στο βιοκλιματικό σχεδιασμό και στις καινοτόμες επιλογές που κάνουν τα κτίρια της να διακρίνονται για την υψηλή τους αισθητική.

-Πρωταρχική στόχευση της όμως  είναι ο σεβασμός στις  ιδιαιτερότητες του εντολέα για τον οποίο εκπονείται το κάθε έργο.-

Σήμερα το τεχνικό γραφείο συνεργάζεται άρτια με πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, σχεδιαστές και industrial designers, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της κάθε μελέτης από ειδικευμένους συνεργάτες.

Η Rosa Bartolotta διαθέτει μελετητικό πτυχίο Τάξης Β’ (κατηγορίες 2&6) και ως συνεργάτης του Δήμου Τρικκαίων, του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Μελιβοίας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση πολεοδομικών και ρυμοτομικών μελετών, κλάδος ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα δυναμικός.

Παράλληλα ως πρώην συνεργάτης του Υπουργείου Πολιτισμού, στην Υπηρεσία της ΛΔ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων ειδικεύεται σε μελέτες Ανάπλασης αστικών περιοχών, μεταξύ άλλων και η ανάπλαση του Ασκληπιείου Τρικάλων μελέτη η  οποία εγκρίθηκε  από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο μελετών (ΚΑΣ).

Αποδεδειγμένη εμπειρία όμως διαθέτει και σε αποκαταστάσεις ιστορικών κτιρίων, αφού συμμετείχε τόσο στη διδαχή φοιτητών, στο Τμήμα Ανακαίνισης και Αποκατάστασης ιστορικών κτιρίων, Παράρτημα Τρικάλων  όσο και  στη  συγγραφή πονήματος στα  ειδικά κτίρια, το  οποίο χρησιμοποιήθηκε επί πενταετίας στο εν λόγω Τμήμα.

Καποδιστρίου 14, 42 100 Τρίκαλα
Phone: 24310 32770 & 6946671770
Μετάβαση στο περιεχόμενο